Alt er gratis! Les mer og sjekk oss ut på Tik Tok @girlpowerorg.no

Girl Power arrangerer et gratis fritidstilbud for ungdom 12-20 år i Horten og Holmestrand.

INFORMASJON:

Horten på Torsdager i Ekserserhuset, stor del (inngang ved basketballkurvene): 16.00-19.00. Bli med! Døren er låst, ring 41590506 så slipper vi deg inn <3 Dette er for ungdom i både Horten og Holmestrand + de som ønsker som bor utenfor. Her er det bare å dukke opp, ingen påmelding kreves.

Mandager og Onsdager ute på tur: Hver mandag og onsdag tar vi med oss grupper på 6 stk. Her har vi et påmeldingssytem på snapchat for å bli med. Det er viktig for oss å bytte på og rullere rettferdig på hvem som får være med hver gang. Her prioriterer vi også å fordele det likt mellom hvem som får være med fra Holmestrand og Horten.

Dette er et forebyggende fritidstilbud åpent for alle, med fokus på jenter, LGBTQ og minoriteter. Et tilbud der vi holder på med det ungdommene selv ønsker.

OM TILBUDET:

Torsdagene:

Vi har 15 par rulleskøyter og beskyttelsesutstyr i forskjellige størrelser og mye mer til gratis utlån.

Dette tilbudet er åpent for alle som ønsker å delta, krever ingen påmelding. For oss er det ikke så viktig hva vi gjør, men at vi sammen skaper et positivt og forebyggende miljø der jenter kan trives og utvikle seg gjennom våre aktiviteter.

Så langt i år har vi holdt på med rulleskøyter, rokkering dans, kreativ sminke, håndverk og skape innhold til sosiale medier sammen. Videre jobber vi for å hele tiden kunne tilby nye aktiviteter i tråd med det ungdommene ønsker selv. Dette er et fritt tilbud hvor vi oppfordrer til å gjøre det man selv ønsker med stor frihet til å være seg selv.

Girl Power har en egen TikTok konto der vi bruker sosiale medier på en måte som skaper samhold og kreativitet under trygge rammer. I henhold til dette må foreldre og ungdom skrive under på samtykkeskjema.

Mandager og onsdager:

Girl Power ønsker å vise jenter at Naturen er et ekte Eventyr. Vi i Girl Power elsker friluftsliv og vil på mandager og onsdager ta med oss ungdommer ut på tur GRATIS!

Vi har med oss grupper på opptil 6 ungdommer på tur. Vi er kun 2 aktivitetsledere og vil av sikkerhetsmessige årsaker og tilgjengelig utstyr kun ha med oss 6 personer av gangen.

Vi arrangerer alt dette:

Med gratis inngang og gratis utlån av utstyr:

  • Kajakkturer i hav, tjern og elv
  • Klatring inne og buldring (på Høyt under taket og Klatreverket + ute)
  • Skogtur hele året med hogging av ved og bål, matlaging etc.
  • Svømming i våtdrakt
  • Alpint: snowboard og slalåm (Skimore)
  • Langrenn og aking
  • Og mye mer, vent og se ;P

Dette blir kjempe gøy og ungdommene får være med Girl Power teamet som har 10 års erfaring med variert og spennende friluftsliv. Aktivitetsledere har tatt kurs i livredning, førstehjelp, i tillegg er de sertifiserte kajakk instruktører.

Er du en av ungdommene sine foresatte ønsker vi hjelp av deg!

Vi ser etter foresatte som har mulighet til å bistå oss i henting og kjøring av ungdommer til aktivitetstilbudet vårt. Det er fint om man gjerne kan ha flere ungdommer med seg slik at det blir minst mulig kjøring. Vi belager oss på å i tillegg bruke våre private biler på å hente de ungdommene som vi kan, men er sårt avhengig av hjelp fra foreldre til dette.

Tilbudet er som sagt gratis, men vi trenger hjelp med kjøring.

FORELDRE:

Meld dere inn på Facebook siden vår for foreldre som har ungdom som deltar hos Girl Power. Her finner dere mer informasjon om når og hvor samt tilrettelegging for felles kjøring og henting.
https://www.facebook.com/groups/345387841484354

SAMTYKKESKJEMA / ANSVARSERKLÆRING

All ferdsel skjer på eget ansvar:

Eneste kravet vi har for å delta er at ungdom og foresatte må lese gjennom og underskrive Ansvarserklæring og samtykkeskjema. For å kunne delta i tilbudet vårt må man skrive under på at “All ferdsel skjer på eget ansvar”, slik at ungdom kan være med oss på tur og i bil.

Friluftslivaktiviteter innebærer en viss risiko, sikkerhet er av høyeste prioritet og Girl Power teamet vil ta nødvendige forholdsregler for å minimere risiko.

Samtykkeskjema er for å bekrefte at det er greit at ditt barn/ungdom deltar i innhold vi skaper på sosiale medier. Dette er ikke et krav.


Sjekk oss ut på Facebook https://www.facebook.com/groups/599417161250171

Snapchat: @girlpowerorg.no

Vi har kontinuerlig dialog med ungdommene i en gruppe på snapchat, der snakker vi om ideer til hva vi kan finne på og oppdaterer hverandre. Det er veldig fint! @girlpowerorg.no

Sjekk oss ut på SoMe: Tik Tok, Instagram og Snapchat: @girlpowerorg.no

Vi ønsker å tidvis ha utkledningsfester, workshops og samarbeide med ungdommene om hva morro vi skal finne på! Det gleder vi oss til!