Vi har lenge savnet et miljø der jenter heier på hverandre og bygger hverandre opp. Det var sånn ideen om denne foreningen ble til, et dypt ønske om å skape en arena åpen for alle med fokus på jenter og minoriteter som er ivaretakende, lavterskel, positivt, mestrende, kreativt, morsomt og inkluderende.

Vi har sett mye utenforskap i idretten, særlig blant jenter. Dette ønsker vi å gjøre noe med, og har skapt en forening som handler om inkludering, positivitet, mestring og læring via de aktivitetene vi gjør, som rulleskøyter og friluftsliv. Vi har selv erfart hvor mye hobbyer kan bety for vekst og mestring i livet, og vil gjøre det vi kan for å bidra til dette for ungdommer. Et av hovedfokusene våre er å tilby flere tilbud gratis for jenter, slik at alle kan delta. Inkludering er veldig viktig for oss.

Trygghet, mestring og oppfordring til å være seg selv er det Girl Power handler om. Dette synes vi er spesielt viktig i det samfunnet vi lever i nå, der jenter er spesielt utsatt for dårlig selvbilde. Vi ønsker å fremme “Body Positivity” og ha åpen dialog med og samarbeide med ungdommene om det de ønsker å bruke tid på.

Vi vil gjerne implementere dans, sosiale medier, kreativitet, musikk, mindfulness og mye mer i det vi holder på med. Det er viktig for oss å ha gode dialoger rundt relasjon, ting man sliter med og positive holdninger. 

Vi er veldig stolte over å ha et gratis fritidstilbud for jenter på rulleskøyter og et gratis friluftslivtilbud for ungdom i Horten og Holmestrand. Vi jobber for å på sikt kunne nå ut til ungdommer i hele landet og ønsker å vise ungdom at naturen er et ekte eventyr!

Dette er noe vi brenner for, og gleder oss til å ha dere med på reisen videre. 

Hilsen Girl Power Teamet.

Vi bruker mest Tik Tok, sjekk oss ut @girlpowerorg.no

Instagram og Snapchat: @girlpowerorg.no