Beate (Bea) Holmgren

Founder / Daglig leder / Prosjekt leder

beate@girlpowerorg.no / +47 415 90 506

Bea elsker friluftsliv og musikk, og har vært ute i naturen nesten hver dag i snart 10 år. Hun er gira på livet og liker å ha mange alternativer. Hun går med tung sekk, går på ski, sover ute alle sesonger og elsker vinteren, går med pulk, kiter, stisykler, kjører snowboard, padler kajakk, svømmer langt i våtdrakt, trekker dekk, står på rulleskøyter og danser. Alt dette og mye mer gjør hun med hundene sine.

Hun elsker også å være kreativ. Male, sy klær, synge, ta bilder og filme, spille interessante instrumenter og utforske stemmen sin med både moderne og ur musikk.

Bea har opplevd mye tøft gjennom livet og har med dette blitt veldig god på å se det positive og lære så mye hun kan av det som har vært vanskelig. Hun representerer mange av de gruppene som faller utenfor og har slitt med mye sykdom både fysisk og psykisk. Det er gjennom mestring i naturen, musikk, selvutvikling, yoga og meditasjon at hun har fått til å takle utfordringer og finne sin egen vei. Det er nok derfor hun brenner for å hjelpe mennesker.

Bea har bodd i flere land, studert fag i sosialt arbeid, psykologi, arkeologi, kommunikasjon, business og har flerkulturell bakgrunn. Hun elsker bøker og gode reflekterte samtaler, og stiller gjerne noen spørsmål som får deg til å revurdere hvorfor du tenker som du gjør, og undre over andre måter å tenke på.

Bea er en trygg leder, ekte visjonær og dyktig på å tenke utenfor boksen, hun er positiv og har et sterkt ønske om å hjelpe jenter i lokal-miljøet. Hun er ikke redd for å være seg selv og det er nok et av de beste essene hun har i ermet.  

 


Kristine Rønning Bruenech

Daglig leder / Faglig veileder

kristine@girlpowerorg.no / +47 909 42 516

Kristine er en aktiv sjel, som liker å være der ting skjer. Hun elsker å være ute i naturen, og Skrimfjella er hennes andre hjem. Tidligere har hun jobbet som kunstløptrener, turntrener, og rulleskøyte instruktør. På fritiden bruker hun for det meste tid på å stå på skøyter, sove i telt, gå langtur med tung sekk, stå på quads, fridykke, dykke med tank, reise og leve livet.

 

Hennes motto er: “Det har jeg aldri prøvd før, det er jeg sikkert god til!”

Videre er Kristine ganske uredd, og elsker en god utfordring. Hun syns det er viktig å skape gode arenaer for læring, feiling og mestring. Kristine digger å heie på andre, og digger når andre heier på henne.

Kristine er også en skikkelig nerd, og hun digger det. Hun har studert medisin og psykisk helse i 7 år på forskjellige universiteter, i tre forskjellige land. Hun tror på at mestring gjennom felleskap er veien til god psykisk helse.

Kristine har alltid et smil på lur, og elsker å lage god stemning.

 


Stina Daniels

Aktivitetsleder / Administrativt

stina@girlpowerorg.no / +47 412 25 371

Stina er en livsglad sjel som verken tar livet eller seg selv så høytidelig. Hun blir oppriktig gira av å se vakre himler og lekeplasser og er som regel først opp klatrestativet. På en fridag kan du finne henne dansende med en rokkering ved ett vann i skogen eller eventuelt på toppen av høyt fjell hun klatret opp for å se på utsikten.

Stina elsker generelt å utfordre seg selv og kjenne på sine grenser, dette har ført henne til både kite surfing, fjell klatring og sti sykling. Utover det elsker hun også å danse med rokkering, slakkline og lage smykker av avokado stener. Det alle disse aktivitetene har til felles for Stina, er den fulle tilstedeværelsen de krever, og det er noe hun setter stor verdi på for sin egen del.

Store deler av 20 årene brukte hun til å reise med ryggsekk i både Sør Øst Asia og Sør, Sentral Amerika. Nå jobber hun som aktivitør på ett eldre senter. Det hun elsker mest med jobben er den muligheten det gir henne til å gjøre dagen til noen litt bedre.

Du møter henne på treningene i Horten.


Det er Kristine og Beate som har startet foreningen Girl Power org. sammen, de har jobbet i andre foreninger tidligere. De digger å samarbeide fordi de er så løsningsorienterte, effektive og flinke til å heie på hverandre!!


Nina Solstice

Instruktør

Nina er med som frivillig, og vil ofte være tilstede på treningene i Holmestrand. Hun har stått på rulleskøyter i tre år, og driver mest med ramp og park skating. Hun sitter i styret i Holmestrand Skateboardklubb, og var aktiv i arbeidet med å få på plass den nye betongparken på Hvitstein. Hun drømmer om å bli flink til å danse på rulleskøyter, og vil bli med å lære dette sammen med oss.

Girl Power Teamet

Det som skiller oss ut som Team er at vi alle sammen er positive, sprudlende, lekende, elsker utfordringer, er reflekterte, kan veldig mye forskjellig, har god innsikt i våre egne tanker og følelser, er opptatt av miljø og utvikling, og samarbeider godt!

Vi bruker mest Tik Tok, sjekk oss ut @girlpowerorg.no