Beate (Bea) Holmgren

Founder / Daglig leder / Prosjekt og aktivitetsleder

beate@girlpowerorg.no / +47 415 90 506

Bea har bodd i flere land, studert fag i sosialt arbeid, psykologi, arkeologi, kommunikasjon, business og har flerkulturell bakgrunn. 

Bea er en trygg leder, visjonær og dyktig på å tenke utenfor boksen, hun er engasjert og har et sterkt ønske om å bidra positivt i lokal-miljøet. Hun er ikke redd for å være seg selv og det er nok et av de beste essene hun har i ermet.

Bea har drevet med friluftsliv i 10 år og har mye kunnskap innen et bredt spekter av aktiviteter. Hun går med tung sekk, går ski, sover ute alle sesonger og elsker vinteren, går med pulk, kiter, stisykler, kjører snowboard, padler kajakk, går topptur, hogger ved, svømmer langt i våtdrakt, trekker dekk, står på rulleskøyter og danser. Alt dette og mye mer gjør hun med hundene sine.

Hun elsker også å være kreativ. Musikk, male, sy klær, synge, ta bilder og filme, spille interessante instrumenter og utforske stemmen sin med både moderne og ur musikk.

Bea har opplevd mye tøft gjennom livet og har med dette blitt veldig god på å se det positive og lære så mye hun kan av det som har vært vanskelig. Hun representerer mange av de gruppene som faller utenfor og har slitt med sykdom både fysisk og psykisk. Det er gjennom mestring i naturen, musikk, selvutvikling, yoga og meditasjon at hun har fått til å takle utfordringer og finne sin egen vei. Det er nok derfor hun brenner for å gjøre en forskjell.

KURS
Girl Power/GIRA teamet har politiattest, instruktør kurs, førstehjelp og livredningskurs, samt kurs i relasjon og friluftsliv.
Videre holder de på med Relasjonskurs hos Marco Elsafadi, Villmarksterapi kurs hos Wildscape og lederkurs hos Brainwells.

 


Stina Daniels

Aktivitør / Administrativt

stina@girlpowerorg.no / +47 412 25 371

Stina brukte store deler av 20 årene til å reise med ryggsekk i både Sør Øst Asia og Sør, Sentral Amerika. Disse reisene har gitt henne et stort innblikk i kultur og mangfold samt god forståelse for mennesker. Hun har mye erfaring fra tidligere arbeid som aktivitør.

Sina er en livsglad sjel som verken tar livet eller seg selv så høytidelig. Hun elsker å utfordre seg selv og kjenne på sine grenser, dette har ført henne til både kite surfing, fjell klatring og sti sykling. Utover det elsker hun også å danse med rokkering, slakkline og lage smykker av avokado stener. Det alle disse aktivitetene har til felles for Stina, er den fulle tilstedeværelsen de krever.

En av de største styrkene til Stina er relasjon til mennesker, – som hun møter med lek, glede og nysgjerrighet. 

 


Kristine Rønning Bruenech

Konsulent / Faglig veileder

kristine@girlpowerorg.no / +47 909 42 516

Kristine har studert medisin og psykisk helse i 7 år på forskjellige universiteter, i tre forskjellige land. Hun tror på at mestring gjennom felleskap er veien til god psykisk helse.

Kristine er en aktiv sjel, som liker å være der ting skjer. Hun elsker å være ute i naturen, og Skrimfjella er hennes andre hjem. Tidligere har hun jobbet som kunstløptrener, turntrener, og rulleskøyte instruktør. På fritiden bruker hun for det meste tid på å stå på skøyter, sove i telt, gå langtur med tung sekk, stå på quads, fridykke, dykke med tank, reise og leve livet.

Hennes motto er: “Det har jeg aldri prøvd før, det er jeg sikkert god til!”

Videre er Kristine ganske uredd, og elsker en god utfordring. Hun syns det er viktig å skape gode arenaer for læring, feiling og mestring. Kristine digger å heie på andre, og digger når andre heier på henne.

Kristine har alltid et smil på lur, og elsker å lage god stemning.

 


Nina Solstice

Instruktør

Nina er med som frivillig, og vil ofte være tilstede på treningene i Holmestrand. Hun har stått på rulleskøyter i fire år, og driver mest med ramp og park skating. Hun sitter i styret i Holmestrand Skateboardklubb, og var aktiv i arbeidet med å få på plass den nye betongparken på Hvitstein. Hun drømmer om å bli flink til å danse på rulleskøyter, og vil bli med å lære dette sammen med oss.

Girl Power Teamet

Det som skiller oss ut som Team er at vi alle sammen er positive, sprudlende, lekende, elsker utfordringer, er reflekterte, har veldig mye forskjellig kunnskap, har god innsikt i våre egne tanker og følelser, er opptatt av miljø og utvikling, heier på hverandre og samarbeider godt!

Vi bruker mest Tik Tok, sjekk oss ut @girlpowerorg.no