Girl Power ser stadig etter flere å samarbeide med for å kunne fortsette å bygge et positivt miljø for ungdom. Vi har som mål å bli et varig gratis aktivitet- og friluftslivtilbud for ungdom med fokus på mestring, mangfold og inkludering.

Har du lyst til å støtte oss, så ta gjerne kontakt på post@girlpowerorg.no

Våren 2024 fikk vi utdelt sponsormidler av NOAH, tusen hjertelig takk for støtten NOAH!! Disse midlene vil være til stor hjelp i vårt videre arbeid for et gratis tilbud for ungdom i Horten og Holmestrand.

Vinter/Vår 2024 fikk vi tildelt midler av Gjensidigestiftelsen. Tusen takk for støtten til Gira og Girl Power aktivitet- og friluftslivtilbud!

Våren 2023 fikk Girl Power utdelt 7 sifret beløp i støtte fra BUFDIR. Midlene går til fritidstilbud inne og friluftslivtilbudet ute i Horten og Holmestrand. Tusen hjertelig takk for støtten og tilliten. Takket være dette vil vi kunne hjelpe mange ungdommer lokalt.

Våren 2023 fikk vi utdelt breddegave av SpareBank 1 Stiftelsen BV og SpareBank 1 Sørøst-Norge. Tusen takk!

 

Våren 2023 fikk Girl Power sponset Kajakk Instruktørkurs av Havpadlerne Færder. Klubben har utrolig dyktige instruktører og et åpent og varmt miljø. Fullført kurs vil bety sertifisering fra Norsk Padleforbund.

På nyåret 2023 fikk vi Spiremidler av Horten kommune til teater-sminke! Hurra, og takk!!

 

Sommeren 2022 var vi så heldige som fikk tilskudd av Holmestrand kommune sine to folkehelseprosjekter, Sammen om opplevelser for barn og unge, og KRUTT, krafttak for barn og unges trygghet og trivsel. Takket være dette har vi masse gratis utstyr til utlån i fritidstilbudet vårt for ungdom. Tusen takk!