Hei, vil du hjelpe oss med å skape en verden som kan bidra til at jenter kan utvikle seg og oppnå sine drømmer?

Girl Power inviterer inspirerende og spennende gjester på besøk!

Vi er Girl Power, en forening som brenner for å inspirere jenter til å heie på hverandre, oppnå mestring gjennom aktivitet og skape en kultur der jenter kan utforske sine egne grenser. Vi tror på betydningen av å skape et trygt og støttende miljø der jenter kan utvikle seg, få muligheten til å oppleve naturen, bygge selvtillit og utvikle viktige ferdigheter som vil være til nytte for dem resten av livet.

Vi har et gratis fritid- og friluftslivtilbud, hvilket innebærer at alle ungdommer uavhengig av bakgrunn kan delta og få inngangsbilletter og låne utstyr av oss gratis. Vi holder på med et bredt spekter av aktiviteter som: klatring, kajakk, svømming i våtdrakt, rulleskøyter, videoproduksjon, SoME, dans, ved hogst og bål fyring, slalåm, snowboard, glitter og kreativitet m.m. For oss handler det ikke bare om selve aktivitetene, men det støttende, forebyggende og positive miljøet vi skaper.

Det vi gjør er nytt og spennende, men det innebærer et lite problem. Fordi vi ikke holder på med vanlige aktiviteter som håndball og fotball, og er en relativt ny forening er det vanskelig å få støtte av tilskudds givere. Derfor tar vi kontakt med spennende mennesker som deg/dere i håp om at du vil hjelpe oss med å få mer publisitet rundt arbeidet vi gjør og skape en Girl Power Movement for å hjelpe ungdommer lokalt i Norge.

Vi ønsker også å inspirere ungdommene og vise dem at alt er mulig. Alle mennesker har så forskjellige reiser og kunnskap om livet som er spennende å høre om.

Vi ønsker å vise ungdommene at det finnes mange muligheter gjennom det å solid øve på sine hobbyer og lidenskaper over lang tid. At livet er spennende når man følger sin egen vei, og at det finnes mange flere muligheter enn man tror. At det er håp selvom man møter på en fartsdump og at det er andre der ute som har kjent på de samme følelsene, og allikevel fått til fantastiske ting.

Vi tror at dine historier om opp og ned-turer, tips og triks og ideer kan vise og inspirere ungdom på veien videre mot voksenlivet.

Vi søker influensere og andre spennende og kunnskapsrike mennesker til å komme på besøk til oss en dag. Vi har ikke noen grense på hvor mange følgere du skal ha, fordi det viktigste for oss er at du er noen som inspirerer oss! Er du kunstner, glad i mat-laging, musiker, friluftsliv entusiast, god på sminke, interessert i trening, psykisk helse, yoga, sirkus-artist, fargerik, interessert i mindfulness, eller veldig kunnskapsrik på noe morsomt, – så søker vi deg til å komme og ha gøy hos oss! Noe som garantert vil spre glede <3

Vi ønsker å gi dere muligheten til å bli med oss gratis på en opplevelse. Vi kan for eksempel lære dere å stå på rulleskøyter, klatre eller padle kajakk m.m. Og intervjuer dere gjerne om livets skole på vår Tik Tok kanal @girlpowerorg.no

Vi gleder oss til å høre fra deg, det blir magi! <3

Er du interessert? Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår www.girlpowerorg.no eller ta kontakt med oss på email: post@girlpowerorg.no, tlf: 41590506.

Hjertelig hilsen Girl Power teamet <3

Hos Girl Power lager vi videoer sammen for morro skyld! Trykk på et av bildene over og se 😀