– Når jenter får riktige verktøy for å lykkes, kan de skape en utrolig fremtid.

Alt er gratis! Gratis å delta, gratis låneutstyr og gratis inngangsbilletter. Se hva vi holder på med på Tiktok kanalen vår @girlpowerorg.no

Vi har et aktivitet og friluftslivtilbud for jenter 12-20 år i Horten og Holmestrand kommune fast hver onsdag og torsdag.

INFORMASJON:

Torsdag:
Dette er et fast innendørstilbud på Ekserserhuset i Horten, stor del. kl 16-19.00
Inngang ved baskettballkurvene, hvis døren er låst ring: 41590506.
Her kan man dukke opp når man vil, ingen påmelding kreves.

Aktivitet og låneutstyr vi har tilgjengelig er 15 par rulleskøyter og beskyttelsesutstyr, rokkeringer, kreativ sminke, foto og lys utstyr, disco lys, parykker og utkledningsklær, høytaler og mikrofon, håndverksutstyr, slakkline, acromatter m.m.

Onsdag:
Hver onsdag gjør vi aktivitet og frilutsliv etter skoletid. Her har vi med oss grupper på opptil 6 stk.

Påmelding:
Påmelding på snapchat: @girlpowerorg.no
Her er det mulig å melde seg på og dra på tur med vennegjengen din, dersom du ønsker det 🙂

Vi har alt av låne-utstyr til ungdommene vår, sommer og høst. Vinter-utstyr låner vi på BUA.
Aktivitet vi holder på med er: Kajakkpaddling, klatring, snowboard, slalom, aking med Airboards, diverse aktiviteter på vår lavvo-camp på en gård med krøllete hester og hunder, skogtur med bål og mat, rulleskøyter i skatepark og svømming i våtdrakt m.m.


MER INFO OM TILBUDET:

Girl Power har en egen TikTok konto der vi bruker sosiale medier på en måte som skaper samhold og kreativitet under trygge rammer. I henhold til dette må foreldre og ungdom skrive under på samtykkeskjema.

Girl Power ønsker å vise jenter at Naturen er et Ekte Eventyr. Vi i Girl Power elsker friluftsliv og vil på onsdager og noen ganger i helger; ta med oss ungdom ut på tur GRATIS!

Vi arrangerer alt dette:

Med gratis inngang og gratis utlån av utstyr:

  • Kajakkturer i hav, tjern og elv
  • Klatring inne og buldring (på Høyt under taket og Klatreverket + ute)
  • Skogtur hele året med hogging av ved og bål, matlaging etc.
  • Svømming i våtdrakt
  • Alpint: snowboard og slalåm (Skimore)
  • Langrenn og aking
  • Og mye mer, vent og se ;P

Dette blir kjempe gøy og ungdommene får være med Girl Power teamet som har 10 års erfaring med variert og spennende friluftsliv. Aktivitetsledere har tatt kurs i livredning, førstehjelp, og relasjon, i tillegg er de sertifiserte kajakk instruktører. Politiattester og forsikringer er i orden.

Er du en av ungdommene sine foresatte ønsker vi hjelp av deg!

Vi ser etter foresatte som har mulighet til å bistå oss i henting og kjøring av ungdommer til aktivitetstilbudet vårt. Det er fint om man gjerne kan ha flere ungdommer med seg slik at det blir minst mulig kjøring. Vi belager oss på å i tillegg bruke våre private biler på å hente de ungdommene som vi kan, men er sårt avhengig av hjelp fra foreldre til dette.

Tilbudet er som sagt gratis, men vi trenger hjelp med kjøring.

 

FORELDRE:

Meld dere inn på Facebook siden vår for foreldre som har ungdom som deltar hos Girl Power. Her finner dere mer informasjon om når og hvor samt tilrettelegging for felles kjøring og henting.
https://www.facebook.com/groups/345387841484354

 

SAMTYKKESKJEMA / ANSVARSERKLÆRING

All ferdsel skjer på eget ansvar:

Eneste kravet vi har for å delta er at ungdom og foresatte må lese gjennom og underskrive Ansvarserklæring og samtykkeskjema. For å kunne delta i tilbudet vårt må man skrive under på at “All ferdsel skjer på eget ansvar”, slik at ungdom kan være med oss på tur og i bil.

Friluftslivaktiviteter innebærer en viss risiko, sikkerhet er av høyeste prioritet og Girl Power teamet vil ta nødvendige forholdsregler for å minimere risiko.
https://www.girlpowerorg.no/ansvarserklaering-samtykke-skjema/

Samtykkeskjema er for å bekrefte at det er greit at ditt barn/ungdom deltar i innhold vi skaper på sosiale medier. Dette er ikke et krav.


Sjekk oss ut på Facebook https://www.facebook.com/groups/599417161250171

Vi har kontinuerlig dialog med ungdommene i en gruppe på snapchat, der vi planlegger aktivitetene og deler ideer.

Sjekk oss ut på SoMe: Tik Tok, Instagram og Snapchat: @girlpowerorg.no

Vi ønsker å tidvis ha utkledningsfester, workshops og samarbeide med ungdommene om hva vi skal finne på! Det gleder vi oss til!