Vi har fått nye samarbeid med flere aktører i kommunene og gleder oss til masse aktivitet med ungdom fremover. Vi starter i Mars.

Vi lanserer et ungdomstilbud for alle ungdommer på mandager med faste møteplasser for aktivitet og friluftsliv. Dette aktivitet- og friluftslivtilbudet er for alle ungdommer som ønsker å delta, vi kaller det for GIRA (på livet).

Hver 1. og 3. mandag vil vi være på et nytt prosjekt med åpen skole på Klokkerjordet, dette er et samarbeid mellom foreldre, frivillige og kommunen. Her kjøres et pilotprosjekt mellom Klokkerjordet skole, Energihuset i Sande og Det store gule huset (ungdomsklubben). Det vil være en åpen hall tilgjengelig hvor barn og ungdom fra 6. klasse til 10. klasse kan komme som de ønsker. Det er et ønske om at foreldre og foreninger skal være med som frivillige trygge voksne i samspill og aktivitet med barn og unge. Det er satt opp mat/servering i budsjettet og vil på sikt være flere muligheter til å ta del i forskjellige aktiviteter. Vi vil bidra med aktiviteter både inne og ute.

Hver 2. mandag i måneden er vi så heldige at vi får være hos Kulturhuset i Horten Ung 37, en godt etablert ungdomsklubb. Kulturhuset har åpent fra mandag til torsdag og serverer middag hver dag kl. 18. Her har de allerede mange aktiviteter for ungdom, man kan henge med venner eller bli med på gaming, bordtennis og biljard. Vi vil være her og bygge relasjon og finne på aktivitet sammen inne eller planlegge aktivitet vi kan gjøre sammen ute.

Hver 4. mandag i måneden har vi et opplegg for Barnehabilitering i Horten. Her skal vi sammen finne på mye morro og sprell, det gleder vi oss til!

Onsdag og Torsdag fortsetter vi å ha egen jentegruppe med Girl Power.

Categories: Blogg

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *