Etter et ønske om å inkludere alle ungdommer bestemte vi oss for å lansere et opplegg som heter GIRA, som handler nettop om det. I den anledning var vi så heldige å komme i kontakt med David Berg (@joggern), en Tik Tok influenser med 1,7 million følgere som vi fikk med oss til å lage en video hvor vi presenterte glad nyheten om en utvidelse av tilbudet vårt med en backflip.

Trykk på bildet for å se videoen 🙂

Vil også legge igjen en stor takk og hilsen til BUFDIR, som er hovedsponsor for å få til alt dette.Videre var vi så heldige å få han med oss i trampolinepark, hvor han viste oss masse kule triks! Og her var det mye morro og kjempe stemning! Det var utrolig spennende og gøy å se hva man kan få til med kroppen etter mye trening og øvelse. David begynte med tricking for ca 20 år siden og har vært en av verdens beste. Tricking er en slags akrobatikk med masse forskjellige saltoer og triks man gjør ved å starte på et bein. Sjekk ut David Berg på Tik tok @joggern og insta @tdm_david
For deg som ikke vet hvem han er så er han kjent for å gjøre kule triks, tulle rundt og faceplante i myra, akrobatikk og parkour, skli rundt på isflak og mye mer. Og wow for en inspirerende og morsom type full av humor.

Trykk på bildene for å se link til video på Tik Tok.

VINTER MED GIRL POWER

Vinter med Girl Power har vært spennende! Vi har hatt flere slalom dager i Skimore Kongsberg og i Bergerbakken i Hvittingfoss. Vi har også hatt med oss ungdom på vår vinter-camp der vi har lavvo og ovn på en gård med krøllete hester og hunder. Nå, takket være Gjensidige midlene har vi fått kjøpt inn Airboards, profesjonelle og veldig morsomme akebrett som vi gleder oss til å teste. Vi har også vært en på en super tur hos Høyt under taket i Tønsberg. Trykk på bildet for å se link til video 🙂

Spiremidler fra Horten kommune gikk til innkjøp av foto og lys utstyr samt disco lys utstyr. Vi har allerede hatt mye morro med dette og gleder oss til mer. Det har vært både impro teater, dans, karaoke, intervju og disco stemning.
Trykk på bildet for å se video 😀

Følg med videre! 😀

<3 hilsen Girl Power

Categories: Blogg

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *