Wow! Her er det mye som skjer!

Vi har kjørt full rulle med friluftsliv opplegg siden september, og blitt kjent med mange nye ungdommer på veien. Vi har holdt på med aktiviteter som kajakkpadling, klatring, bål og mat, svømming i våtdrakt, Skate i Nøstedhallen, isbading og badstu + at vi har satt opp vår egen Girl Power Lavvo Camp på en gård med krøllete hester og hunder. For et eventyr vi har vært på så langt!

På fritidstilbudet på Ekserserhuset har vi også funnet på masse morro sammen: Vi har blitt flinkere på rulleskøyter, blitt bedre kjent, funnet på mange morsomme leker sammen og mye mer. På Halloween arrangerte vi Girl Power Games der vi delte oss i 2 lag og gjennomførte 8 leker. Var utrolig morsomt da taperlaget (de som ønsket) fikk kake i ansiktet.

Tilskuddsmidler av Gjensidigestiftelsen

I november ramlet det inn en email om at Gjensidigestiftelsen ønsket å støtte Fritid- og Friluftslivtilbudet vårt. Det ble vi super happy for! I arbeidet med ungdom ønsker vi å ha mange spennende aktiviteter å tilby, det får vi nå muligheten til. Nå blir det mange nye aktiviteter vi kan holde på med, følg med. Tusen takk Gjensidigestiftelsen!

Spiremidler av Horten kommune

Vi har også fått Spiremidler av Horten kommune, tusen hjertelig takk for støtten! Her blir det ny fotobakgrunn og lysutstyr til fritids tilbudet vårt på Ekserserhuset i Horten.

Intervjuet av Gjengangeren

Vi ønsket jo selvfølgelig å informere folket om det helt fantastiske nye gratis tilbudet som nå finnes i kommunen. I den anledning ble vi intervjuet av gjengangeren. Det var skikkelig stas. For å lese hele artikkelen, sjekk ut fanen på hjemmesiden som heter medieoppslag.

Mange nye samarbeid på gang:

Girl Power jobber fortiden med mange nye samarbeid i både Horten kommune og Holmestrand kommune, slik at vi kan nå ut til flere ungdommer. Vi gleder oss til veien videre og vil fra nyåret ha mye nytt på gang.

Følg oss på veien!

<3 Girl Power

Categories: Blogg

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *