Girl Power var på besøk i Mandal helgen 14-16. juli. Vi var så heldige at BUA ønsket besøk av oss, de skulle nemlig lansere en selvbetjeningsbu. Her kan du nå komme å låne rulleskøyter gratis, derfor ønsket de at vi skulle komme å vise frem hvor mye gøy man kan ha det på rulleskøyter.

 Vi dukket opp med musikk, rokkeringer, kreativ sminke, glitter og parykker og det ble god stemning for både store og små. Vi hadde det utrolig morsomt med at så mange i ulike aldre ville være med på morroa!

Det som var litt ekstra gøy var at vi fikk så gode tilbakemeldinger om at det var så enkelt å være med, fordi vi hadde et så fritt og lekent tilbud. Kjempe gøy, og gleder oss til å spre mer Girl Power glede rundtom i landet!

Categories: Blogg

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *