Nå har vi brukt hele sommeren på prosjektplanlegging og alle mulige detaljer som skal til for å lansere et utvidet 3 dagers fritid- og friluftsliv tilbud for ungdom hver uke hele året!!

Noen forberedelser vi har gjort er å ta tilhengerlappen, vi brukte store deler av vår/sommer på å padle kajakk og bli sertifiserte kajakkinstruktører. Videre har vi tatt sikkerhetskurs i livredning og førstehjelp, det var gøy!

Vi har vært ute for å utforske nye områder hvor vi kan ta med oss ungdom på eventyr! Brukt mye tid på å være ute å øve på ferdigheter vi allerede kan, har lyst til å bli bedre på og ønsker å vise ungdommene. Aktiviteter som klatring, kajakk, svømming i våtdrakt, gå på slakk line og mye mer!

Man skal ikke skimse av tiden det tar å planlegge innkjøp av utstyr, kontakte leverandører, få på plass samarbeid for billigere utstyr, og generelt nøye gjennomgå hva som bør prioriteres av utstyr. Å ja! For her forsvant tiden fort.

Det har vært veldig spennende og lærerikt, og vi har blitt kjent med flere hyggelige mennesker!

BAAAM! Kajakk tilhenger på plass!! Kajakk blir en sentral del av aktivitetene vi vil holde på med. Her er vi på Westsystem og henter 9 kajakker! Og er super gira!

Videre har vi kjøpt inn klatreutstyr, økser, generelt tur-utstyr, våtdrakter og mye mer.

Vi har også fått på plass gode samarbeid med Skimore, klatreverket og høyt under taket.

JA! For ungdommene vil få delta hos oss gratis, låne gratis utstyr og få gratis inngangsbilletter!

Nå kribler det i fingre og tær og vi gleder oss skikkelig til å snart starte. Det har vært mye planlegging, tilrettelegging og administrative oppgaver for å få dette til. Vi hadde en lang liste over oppgaver som måtte fullføres og det kjennes deilig ut at det kun er noen få oppgaver igjen før vi starter om noen få strakser.

Tik Tok ble oppdatert med en video som gir et lite innblikk i livene til aktivitetseldere Stina og Beate. Trykk på bildet for å se link. Den representerer også litt av hva vi kommer til å holde på med i tiden som kommer sammen med ungdommene.

Det blir spennende med alle de forskjellige sesongene, og hva vi får til å skape sammen som en gjeng <3

ÅÅÅÅHHHHHHH det blir så gøy!!!

<3 Girl Power

Categories: Blogg

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *