WOOOOOOOW!!! Vi er så takknemlige! Og for et eventyr!

Det hele startet med at vi i Teamet tenkte at vi måtte få til noen gode deals. Selvom vi har fått tilskuddsmidler av BUFDIR til å ha et realt og omfattende fritid og friluftslivtilbud for ungdom gratis, så har vi ikke allverdens å rutte med. Derfor har Girl Power den siste tiden jobbet med å finne ut hvordan vi kan gjøre så godt vi kan med tilskuddet vi har fått utdelt.

Vi fant ut at vi måtte kontakte noen mennesker og bedrifter for å se om vi kunne få noen gode tilbud på utstyr og inngangsbilletter, slik at vi kan gjøre mest mulig for ungdommene.

Vi ringte og ringte og fikk mange nei, men vi fikk også noen JA SÅ ABSOLUTT!!

Plutselig var vi ute på tur, men ikke der vi vanligvis er i skog og mark. På tur i byen ble første i rekka en utrolig hyggelig Seamus Fox, daglig leder i Surfshop.no. Etter 3 timer i sjappa og mange våtdrakter senere var vi kommet frem til en god pris. Vi stakk av jublende med 16 våtdrakter i alle mulige str. slik at alle som er med i Girl Power kan både vår, sommer og høst svømme rundt i all slags vær og temperatur med et smil i munnviken. Det blir så rått!

Videre gikk ferden til Westsystem.no hvor vi møtte daglig leder Håvard. Etter mange timer med å plukke ut utstyr fikk vi en kjempe god deal på 9 rekreasjonskajakker + utstyr. Og vi kan ikke beskrive hvor takknemlige vi er for at disse to selskapene ønsket å støtte oss i vårt arbeid i å skape et trygt og positivt miljø for jenter. Vi føler oss så heiet på og verdsatt, tusen hjertelig takk!

Skimore ønsket å sponse oss, hvilket vi er kjempe glade for!

Klatreverket i Drammen og Høyt under taket i Tønsberg er også blant våre samarbeidspartnere.

Videre har vi også blitt sponset med et lederkurs som heter Level Up, hos Brainwells og må si tusen hjertelig takk for dette. Vi i Girl Power er svært opptatt av å være så gode, trygge og inspirerende ledere som mulig. For oss handler det om å løfte opp de rundt oss og hjelpe hverandre på veien. Da blir livet så mye mer givende.

Vi har også fått sponset et relasjonskurs hos relasjonshøvdingen Marco Elsafadi. Og gleder oss til å lære mer om hvordan vi kan være trygge og gode i relasjon med ungdom. Hurra!!

Marco

Så fett å se og føle på at folk digger det vi driver med!

<3 Girl Power

Categories: Blogg

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *