HURRAAAAAA!!! Drømmen om å hjelpe unge kvinner på veien er blitt mulig! Vi er så lykkelige her i Teamet at jubelen er på topp. Vi har fått 7 sifret støtte fra Bufdir, et fagorgan som har ansvar for barn, ungdom, oppvekst og familievern m.m. Det betyr at Girl Power har fått støtte av stat og kommune og det kunne ikke blitt bedre enn det.

Vi er så stolte og takknemlige for denne tilliten, og alt det harde arbeidet vi har gjort i form av planlegging, tilrettelegging, nettverk bygging, kontakt med kommune og skoler, kontakt med ungdom, miljøarbeid og all den innsatsen vi har lagt inn for å skape noe vi brenner for! Det beviser at hardt arbeid, lidenskap og urokkelig innsats gjør det mulig å følge drømmen <3

Vi har så mye utrolig kult i vente. Det beste av alt er at vi vil ha et gratis opplegg for ungdom 3 dager i uken. 1 Dag med fritidstilbud inne og 2 dager med friluftsliv ute hele året. Vi skal gjøre så mye forskjellige morsomme aktiviteter og gjøre alt vi kan for å vise ungdom hvor morro det er å leve. Inkludering, mangfold, psykisk helse og selvtillit gjennom mestring, aktivitet og samhold står i fokus.

Vi vil tørre å påstå at dette prosjektet virkelig er enestående i Norge ettersom det både er gratis, vi vil holde på med en haug av forskjellige aktiviteter, sosiale medier, er nytt og veldig moderne.

Vi er også så heldige å få gratis kajakk instruktørkurs av Havpadlerne Færder, som også gjenkjenner det viktige arbeidet vi driver med. Vi vil gjennom sommeren ta nødvendige sikkerhetskurs og planlegge opplegget klart til høsten. Dette blir helt rått! Følg med på reisen vår.

Dette er bare starten! Vi jobber for empowerment i Holmestrand kommune og Horten kommune og på sikt kanskje til og med hele Norge! HURRRAAAA <3

Følg oss på våre eventyr @girlpowerorg.no

<3 Girl Power Teamet

Categories: Blogg

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *