Girl Power har nå testet ut forholdene i 2 kommuner, Horten og Holmestrand. Det har vært veldig spennende fordi vi har kunnet utforske og se forskjellene mellom kommuner. Vi liker oss så godt i Horten og har fått på plass hyggelige avtaler med skolene om inkludering og har derfor bestemt oss for å satse på Horten, det er en gladnyhet.

Horten er en kommune med veldig god kultur og er veldig opptatt av miljøet for sine innbyggere, det liker vi og syntes er veldig trivelig.

Etter nyåret åpnet det også en innehall for skate i parken, det er helt fantastisk fordi det betyr at vi kan skate i park hele året hvis vi vil!
Skolene i Horten er også veldig positive til friluftsliv prosjektet som vi holder på med å etablere. Vi vil da etterhvert ha en skate-dag og to friluftsliv dager i Horten for ungdom. Det er gode nyheter og vi gleder oss veldig!

Vi håper allikevel at vi i fremtiden kanskje vil komme tilbake til Holmestrand, ettersom at flere av oss i Girl Power bor i Holmestrand. Vi har også formidlet det at ungdommer fra Holmestrand er hjertelig velkommen til oss i Horten. Vi er også tilgjengelig for samarbeid med andre kommuner.

Det er en kjempe koselig gjeng vi har blitt i Horten med stadig nye som kommer, vi finner på mye forskjellig og inkludering er høyt verdsatt hos oss. Det er mye spennende som skjer og det kjennes godt ut å rette fokuset vårt slik at vi kan gjøre en enda bedre jobb for miljøet og tilbudet vi skaper.

Gleder oss til å se deg snart!

<3 hilsen Girl Power

Categories: Blogg

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *