I Girl Power har vi et Ess i ermet, og det er at vi har et Team med mennesker som er Gira på Livet.
Ja, du hørte riktig. Vi syntes nemlig at så utrolig mange ting er så fantastisk morsomt at vi ikke trenger noen ferie eller TV for å ha det gøy!

Vi vet det at i skogen bak huset, eller tjernet borti heia er en kjempe stor lekeplass for folk flest som liker at det skjer litt. Og det spiller ikke noen rolle hvor gammel du er, for å prøve noe nytt som å hogge ned et tre, fyre et stort bål, utfordre angsten med å svømme langt over et mørkt tjern og suse ned daler og fjell kledd i glitter og hvitt kan være et skikkelig eventyr! Og det ender ikke der!

Og hva betyr det for ungdommene å ha mennesker i livet sitt som er gira på livet? Jo det betyr at vi får vise hva for en glede vi har for alt man kan gjøre og finne på, hvordan man kan bruke naturen som er tilgjengelig for oss til vårt beste.

Det betyr at en kan få utforske nye ting du alltid har ønsket deg å prøve, lage noe nytt av materialer du aldri har prøvd før, oppdage nye ferdigheter, og kanskje til og med en gnist. En gnist som får deg til å sprette opp av sengen på morgenen fordi du vet at i dag kan du lære deg en ny sang, gå ski opp et høyt fjell eller suse bortover vannet i en kajakk…

Og på veien få deg nye venner og heie på noen andre kule jenter i samme slengen!

Ja, dette var jo nesten et dikt.

Det er ingen tvil at vi i Girl Power teamet ønsker å vise jenter at livet er så mye morsommere når du finner dine hobbyer og lidenskaper. Og husk, det er mye du kan lære deg gjennom et helt liv!

Heia samhold, inkludering, aktivitet, kreativitet og Girl Power!

Friluftsliv

Ja, aktivitet og samhold gjør livet morsomt 😀

Categories: Blogg

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *