November 2022

Her lager hele gruppen en video sammen, trykk på bildet for å se den.

Hos Girl Power bruker vi Sosiale Medier aktivt som et verktøy for å skape samhold. Hvorfor det kan du jo lure, så vi tenkte å svare på det!

I tidligere arbeid med barn og unge, innså vi det at Sosiale Medier var en stor del av ungdommene sin hverdag. Vi så det at de ønsket å bruke SoMe ofte i samsvar med det de holdt på med, og kunne ved flere anledninger gå et annet sted for å lage en video eller to.

Ungdommene nå i dag er ikke lengre interessert i akkurat det somme som da vi i Teamet selv var ung, så for å tilby et miljø i samsvar med tiden vi lever i, ønsket vi derfor å implementere det ungdommene selv er interessert i under trygge rammer som skaper samhold. Istede for at ungdommene skulle måtte gå et annet sted for å lage videoer, hvorfor ikke heller bare gjøre det sammen? Det har vist seg å fungere godt å inkludere teknologi og sosiale medier i det vi holder på med, fordi vi tillater ungdommene til å få lov til å være seg selv og være kreative. Slik har sosiale medier nå blitt til et verktøy som skaper fellesskap og mye glede! Vi lager videoer sammen både som en hel gruppe men også i mindre grupper, vi lærer nye ting av hverandre og har det kjempe morro sammen. Ungdommene har sin egen tiktok kanal som heter @girlpoweradventuregirls <3 Et samarbeid mellom Horten og Holmestrand, et samarbeid på tvers av kommunegrenser i samme slengen! Det syntes vi er litt kult!

Vi har ikke hørt om noen andre steder der ungdom får bruke sosiale medier aktivt under voksen oppsyn, så vi er veldig glade for å tørre å gjøre noe nytt!

Inspirerende gjester

I den anledning ønsker vi nå å invitere inspirerende gjester; kunstnere, musikere, friluftsliv folk, mennesker som er interessert i mat, fysisk og psykisk helse m.m. Influensere i alle slags mulige former og farger er velkommen til oss for en dag hvor vi vil lære deg/dem/de å stå på rulleskøyter (og etterhvert friluftsliv). Vi ønsker også veldig gjerne at de kan fortelle litt om seg selv og muligens vise oss noen tips og triks til hvordan man lager gode videoer. På denne måten gi jentene en anledning til å lære litt mer på veien mot det å bli voksen og finne sin egen vei.

Og hvor kult det hadde vært å høre om veien til en som er kunstner, musiker ol. Kanskje gir det et menneske håp, om at man kan gå sin egen vei her i livet. Det er ingen tvil om at det nå, i forhold til før finnes mange flere sjanser og muligheter ute i verden til å følge drømmen og forskjellige karrierevalg.
Det er nok mange som har hatt flere nedturer og oppturer som kan være inspirerende for oss å få høre litt om, nyttige tips man har plukket opp på veien. Velkommen skal du være <3

Ønsker du å være med eller har du noen tips til hvem vi kan invitere, kontakt oss <3

Vi lagde en video sammen, der vi inviterer influensere. Sjekk den ut ved å trykke på bildet over!

Smykker av Avocado Steiner

En ting vi er veldig stolte av i Girl Power, er at teamet har så ufattelig mange hobbyer og interesser. Hvilket betyr at vi kan appellere til mange forskjellige ungdommer og vise frem mang en triks og tips. Stina er f.eks veldig god på å lage vakre smykker av Avocado Steiner. Torsdag den 10. november tok hun med sin egen samling av “carving” kniver og et par Avocado steiner.

Jentene i Girl Power har ofte sett smykket hun har rundt halsen og spurt om de kan få lov til å lære noen nye kunster! “Ja, selvfølgelig!” er vårt svar. Vi syntes det er kjempe gøy å lage og lære nye ting og vil mer enn gjerne fasilitere for å få dette til!

Må si resultatet ble ganske stilig! Vi håper å få gjort mye mer av dette på sikt, og gleder oss til veien videre <3

Girl Power

Categories: Blogg

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *