November 2022

HALLOWEEEEEEN

På Girl Power har jentene en god dose selv-ironi og dagene er fylt med mye humor, det digger vi!! Det handler som sagt ikke om å være best, men heller ha det gøy og prøve nye ting.

<– Her er Mia <3 Hun har blitt sminket av noen venninner 😀

Første uka i November feiret vi Halloween og var så heldige å bli sponset med litt sunn godis fra Rema 1000 Lystlunden i Horten. Tusen takk!

Vi lagde en video sammen med et nytt triks vi lærte og må si vi ble veldig forbløffet og glade for at den fikk hele 25 000 views på TikTok. Morro, at folk ville se den. Sjekk den ut på @girlpoweradventuregirls

FRILUFTSLIV <3

Vi ønsket også å gi dere en liten smakebit og fortelle litt om hva vi holder på med bak kulissene. De siste ukene og mange uker fremover i tid jobber vi for å kunne ta med oss ungdom, da spesielt jenter (12-20 år) med oss ut på tur! Vi ønsker å vise jenter at naturen er et ekte eventyr og at trening er skikkelig gøy!

Teamet i Girl Power elsker naturen og brenner for å hjelpe spesielt jenter med å finne trygghet i seg selv, vi er helt overbevist om at fysisk aktivitet, sunne hobbyer og godt samhold har kjempe mye å si for psykisk helse. Det er det heldigvis mye forskning som er enige med oss om!

Det er viktig for oss at det er gratis og at alle skal ha mulighet til å få være med! Lenge leve inkludering og like muligheter for alle <3

For tiden jobber vi med en solid prosjektplan for hvordan Girl Power inne-tilbudet vi allerede har vil gå hånd i hånd med friluftsliv-utetilbudet vi ønsker å utvide med. Inne-tilbudet vi har vil fortsette å være et fast møtested for ungdom, vi er veldig glade for å kunne tilbringe mer tid med ungdom og vise hvor mye gøy og spennende man kan finne på her i livet!

Vi er i god dialog med kommuner, skoler og ungdom og er kjempe takknemlige for at de liker engasjementet vårt!

Vi gleder oss veldig til å etterhvert kunne ta med ungdom ut på tur! Følg med <3

Bildene er fra en liten utflukt som Stina og Bea hadde i pøs-regnet. Så mye morro vi kan ha det i all slags vær, det er slike øyeblikk vi ønsker å vise jentene!

<3 Girl Power!

Categories: Blogg

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *