https://nrksuper.no/serie/supernytt/MSUM02102022/sesong-202210/episode-14

Ohh! Her har det skjedd mye spennende i det siste!

Torsdag 6. oktober fikk Girl Power besøk av Hans Otto Bordvik fra NRK SUPERNYTT i Horten!

Vi hadde gledet oss kjempe mye til dette og føler oss veldig heldige. NRK Supernytt ønsket å lage en reportasje om det at vi har et gratis tilbud for ungdom, og hvor viktig det er for at alle skal ha mulighet til å kunne være med. De syntes også at det var skikkelig kult at vi har laget dette tilbudet for å forebygge psykisk uhelse og hjelpe spesielt jenter med mestring og trygghet.

Sunn Smoothie-Workshop, sminke og Rulleskøyter

I Girl Power samarbeider vi med ungdommene om hva vi skal finne på i fritidstilbudet, vi i Girl Power- teamet syntes også at det er morsomt å finne på litt sprell og mye forskjellig for å holde det spennende og kreativt. Så vi, bestemte oss for å ha en sunn-smoothie workshop, fordi vi syntes det er viktig å lære om sunn mat og gode alternativer til godteri!

Før NRK besøket, var vi innom Sunkost i Holmestrand, der vi fikk litt diverse i spons til smoothiene våre. Vi ble også sponset av KIWI Holtandalen (Horten) med masse sunne ingredienser til smoothiene våre. Jordbær, havre og soyamelk, selleri, blåbær, bananer og mye mer! Tusen takk KIWI Holtandalen og Sunkost!!!!

Vi hadde det så morro og både vi og jentene syntes det var så gøy å få prøve en fancy mikrofon og bli intervjuet av NRK Supernytt. Vi eksperimenterte og lagde nye smoothies, snakket om hvorfor vi brukte alternativ melk isteden for kumelk, sminket oss, sto på rulleskøyter, lagde tiktoker, tullet og tøyset og bare hadde det kjempe gøy. Jentene ville gjerne ha smoothie-workshop igjen! Og det vil vi så absolutt! Sjekk ut reportasjen over, og tusen hjertelig takk til NRK som ville vise frem det fantastiske tilbudet vårt!

JARLSBERG AVIS

4. Oktober fikk vi besøk av Kjersti Jergel-Johnsen fra Jarlsberg avis. Hun kom for å skrive en gladsak om tilbudet vi har i Holmestrand hver Tirsdag.

Jarlsberg Avis sin Instagram la ut et lite innlegg om oss, sjekk det ut –> https://www.instagram.com/p/CjU44sfIKKT/ 

Du kan også lese hele reportasjen under fanen: “Media” -> “Medieoppslag” på hjemmesiden.

Det er alltid hyggelig å få besøk av avisa, tusen takk for at dere kom for å støtte oss!

<3lig hilsen Girl Power

Categories: Blogg

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *