Foto: Glemmen Akropark

Girl Power var i Fredrikstad hos Glemmen Akropark i sommer. I to dager var vi rulleskøyte og skateboard instruktører på dette helt fantastiske stedet. Glemmen Akropark hadde et fullt program med mange varierte aktiviteter for ungdom hele sommeren, gratis!

Vi må si det at vi elsket å være der, og kunne nesten tenke oss å flytte inn… Hehe. Det var uendelige muligheter for lek og morro, hos Glemmen har de cirkus og parkour anlegg, kunst, musikkstudio, symaskiner, pole-dance, skaterampe og så mye mer. De skal også bygge en kombinert rulleskøyte- og street-basketballbane designet på jenters premisser. Glemmen Akropark er åpent hele året og er gratis for ungdom. Vi er veldig takknemlige for å ha blitt hyret inn og for å få se hva de holder på med, det er virkelig inspirerende! Gjengen med mennesker vi møtte var også helt topp, fantastisk arbeid!

Skikkelig inspirerende hva de får til for ungdom i Fredrikstad!

Vi fikk tilbringe tid med fine ungdommer, spise mat, teste cirkus tau, pole og en slags ring som hang i lufta. Det var helt strålende, et minne vi seint vil glemme!

Takk til Espen, Jens, Tuva, Anette og ungdommene fra Glemmen <3

Og takk til Stina, Nina og Niklas Ehnberg (skateboard) som var med oss som instruktører <3

Frivillighetens torg i Holmestrand!

På Beate sin bursdag, 10. september var vi i Høyanghallen i Holmestrand for frivillighetens torg. Vi disket opp med musikk, fotovegg, lys og masse rulleskøyter i alle slags farger! Det var kjempe gøy, og det var hele tiden noen som ville prøve rulleskøyter. Både store og små!

Det var utrolig artig å se så mye interesse for rulleskøyter, spise litt av den 4 meter lange marsipankaka og snakke med hyggelige mennesker.

Vi er veldig glade for å ha blitt invitert med, så vi fikk sett litt mer av hva som skjer i Holmestrand og vist frem hva vi holder på med. Morro!

Vi er veldig glade for Holmestrand kommune sitt ønske om å samarbeide med oss. Takk for det! 🙂

Categories: Blogg

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *