Kristine og jeg (Bea) har flydd rundt over alle hauger og ordnet det vi kan for å få startet fritidstilbudet for ungdom til skolestart høsten 2022.

Det startet med å få registrert Girl Power i Brønnøysundregisteret, deretter håpefullt få inn tilskudd fra støtteordninger til utstyr, bygge hjemmeside, få halltid i Holmestrand og Horten, planlegge og kjøpe inn utstyr m.m.

Tusen ting å gjøre og vi har lært utrolig mye! Til tider føles det ut som ordentlig deilige vokse-smerter i hodet, og en kjempe mestringsfølelse av å få til det vi ønsker å oppnå for dette prosjektet.

Holmestrand kommune sine to folkehelseprosjekter ga oss støttemidler slik at vi kunne kjøpe inn utstyr, det ble vi kjempe takknemlige for!

Her om dagen kom Andre fra www.deng.no innom med rulleskøytene, og ga oss kjempe gode tips om hjemmeside så jeg fikk fullført det. Det var kjempe stas!

Han er forresten vår favoritt forhandler av Rulleskøyter, det er rett og slett AMAZING, all den detaljerte kunnskapen han har. En real kjernekar er han også.

Tusen takk til Thomas Foss for hjelp med logo og Jim Roger Holmgren for all teknisk hjelp. Det har vært mye å finne ut av og med alle små nyttige tips og triks har vi fått det til!

I uke 34 var jeg og Stina på alle ungdoms- og videregående skolene i distriktet med plakaten vår. Vi var også innom Horten VGS for en bitteliten spontan fremføring for hele skolen, og må ærlig innrømme at vi var en smule nervøse.

Jeg og Kristine har også hatt det litt morro!

Her en dag oppdaget vi en veldig kul Girl Power GIF, så vi bestemte oss for at vi ville lage en intro/outro til Girl Power. Vi fikk låne kamerautstyr av Martin Alslie, som har sitt eget reklamebyrå som heter Draum. Tusen takk Martin, takket være deg fikk vi dette til å skje! Martin fikk leid inn greenscreen og hyret inn Håkon Instefjord som filmet og laga den kule videoen for oss! Gutta var så tålmodige og snille med oss og det hele var virkelig kjempe morsomt!

I uke 35 fikk vi de ferdige utkastene av filmen fra Håkon, og vi ble “over the moon” EXCITED! Tusen takk Håkon <3 Se mer av hele prosessen på sosiale medier.

Girl Power Eksplosjon Yeah!

Sees snart da dere!

<3 Bea i Girl Power

Categories: Blogg

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *