Velkommen til Girl Power og takk for at du tar turen innom!

Nå har Kristine og jeg (Bea) brukt vår og sommer på å planlegge og tilrettelegge for et nytt fritidstilbud for ungdom. Vi hadde så innmari lyst til å skape en forening som inspirerte til godt samhold blant jenter at… BAAAM!!! Plutselig satt vi her med titusen oppgaver og et kjempe driv til å skape noe nytt.

Det er jo nesten en fjern drøm, å tenke seg det at man kan gå et sted og møte mange andre jenter man kanskje til og med ikke kjenner og bare ha det gøy sammen. Et sted der man får frihet til å utfolde seg og samskape med de rundt deg om hva man skal finne på. En dag ønsker man kanskje bare å stå på rulleskøyter mens en annen dag vil man gjøre litt av alt.

Ofte nok, er jenter kjipe mot hverandre. Ofte nok, er vi usosiale på sosiale medier, og ofte nok, føler vi at vi ikke er bra nok.

Det er nettopp dette vi ønsker å gjøre noe med. Så ideen kom om å endelig lage det tilbudet vi alltid har savnet, et sted der jenter heier på hverandre. Et sted der vi kan få være oss selv, et sted der vi kan samskape med andre og oppfordre hverandre til å like seg selv slik som man er. Fordi det er viktig. Selvtillit har mye å si, inkludering og fellesskap har mye å si, gode holdninger og sunne hobbyer har mye å si. Det har vi selv erfart og ofte er det en lang vei å finne ut av.

Så hvis vi på noen som helst måte, kan hjelpe jenter til å elske seg selv, om så bare litt mer, så vil vi prøve så godt vi kan.

Det var også spesielt viktig for oss å tilrettelegge dette tilbudet slik at det samsvarer med tiden vi lever i, det er sånn ideen om å implementere sosiale medier i det vi gjør ble til.

Så er det jo dette med at vi, jentene i Girl Power elsker natur og friluftsliv, elsker musikk og elsker rulleskøyter og kreativitet. Vi jentene i Girl Power har så mange hobbyer som vi ønsker å vise gleden av til ungdommene. Vi vil jo mer enn gjerne bruke dette i arbeidet med ungdom og selvsagt er vi også åpen for å lære nye ting på veien.

Spesielt har jeg erfart at natur og friluftsliv gjør det mye enklere å mestre livet. Jeg elsker vinteren og kulde og er helt overbevist om at dette har gjort meg mye sterkere både fysisk og mentalt. For en enorm glede naturen har gitt meg, så selvsagt vil jeg dele denne lykken med andre.

Vi gleder oss til å se hvordan dette lille eventyret vil utfolde seg. Følg med 🙂

<3lig hilsen Bea

GIRL POWER!

Categories: Blogg

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *